A facut infarct si a intrat in coma in timp ce nastea! Dupa 4 zile s-a trezit. E incredibil ce s-a intamplat cu ea si cu bebelusul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 14:10

Hilary Wilson, o femeie din Marea Britanie in varsta de 41 de ani, este protagonista unui caz ciudat, care i-a uimit pe medici.

Mama a 2 copii, ea se afla la spital pentru a-l aduce pe lume pe cel de-al treilea. Insa chiar in timpul operatiei de cezariana a facut un atac de cord si a intrat in coma.

Femeia a fost practic in moarte clinica timp de 11 secunde, iar medicii ii dadeau doar 30% sanse de supravietuire. Din fericire, s-a trezit 4 zile mai tarziu, insa medicii si familia ei au fost stupefiati.



Hilary nu isi amintea ca ar fi fost insarcinata si habar nu avea ca daduse nastere lui Felix, unui baietel perfect sanatos, zilele trecute.

"Cand m-am trezit prietenii si familia mea imi vorbeau de Felix, insa habar nu aveam la ce se refereau. Incercam sa inteleg ce se intampla, pur si simplu nu imi aminteam ca am fost insarcinata si ca tocmai devenisem din nou mama.
Abia cand sora mea mi-a arata o poza cu el am inceput usor, usor sa imi amintesc", povesteste Hilary.

Dupa doua luni ea a fost externata si se simte bine, insa spune ca mai are episoade petrecute in ultimele 12 luni pe care nu si le aminteste deloc.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”