A incercat sa isi scoata singura un tatuaj acasa cu o metoda ieftina, gasita pe internet. A inceput sa planga cand a vazut ce se intampla cu pielea ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 14:00

Jessica Hardy, o tanara in varsta de 23 de ani, a ajuns sa regrete decizia de a-si tatua pe brat numele fostului sau iubit.

In momentul in care si-a gasit un nou partener, fata a vrut sa scape cu orice pret de orice amintire care o lega de trecut. Deoarece nu isi permitea costul unei proceduri cu laser pentru inlaturarea tatuajului, Jessica a recurs la o metoda mai ieftina.

"Totul a inceput dupa ce am vazut pe YouTube un clip video cu un acid special care, teoretic, putea inlatura tatuajele. Era si ieftin, asa ca am decis sa-l comand", povesteste ea.



Insa in loc sa ii rezolve problema, substanta respectiva i-a distrus pielea si i-a provocat arsuri grave. Jessica nu a citit instructiunile si a aplicat acidul pe piele fara sa il dilueze.

"Am inceput sa plang de durere si de frica! Simteam ca si cum cineva ar fi turnat apa fiarta pe bratul meu. Dupa 5 minute pielea se inrosise si mi-au aparut basici imense. Ulterior a ajuns sa arate ca si cum bucati din ea s-ar fi desprins si ar fi cazut", spune tanara.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”