Coincidenta incredibila sau mana destinului? Povestea cainelui care isi cauta stapanul prin tramvaie a luat o intorsatura neasteptata

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 iul 2022, 05:30

Dupa ce Stirile Kanal D v-au spus povestea cainelui care isi cauta stapanul, pe internet au urmat valuri de mesaje.

Adrian este medic veterinar la o clinica particulara din Capitala. Are doua exemplare superbe de Akita, exact rasa din care facea parte si legendarul Hachiko, cainele care si-a asteptat stapanul in gara noua ani dupa ce acesta murise. Nici prin gand nu ii trecea ca in toiul noptii va avea parte de o intalnire parca rupta din film: „ A venit dupa mine. S-a tinut dupa mine vreo 2-3 kilometri (…) A venit pana la scara, a urcat pe scari pana acasa, i-am dat de mancare, se purta de parca ne stiam de-o viata."

Din locul in care a fost filmat pentru prima oara, cainele a strabatut nu mai putin 8 kilometri pana l-a intalnit pe Adrian. Medicul are o explicatie pentru faptul ca bietul catel l-a urmat: „A vazut ca suntem mai multi si cateii au instinctul acesta de haita.”

Cei doi Akita l-au primit in haita. Sunt caini extrem de inteligenti. Adrian nu stie cat il va putea tine pe Jan, cum l-a numit el pe cainele care-si cauta stapanul.

Spera ca va gasi pana la urma un iubitor de animale care sa-l adopte si caruia Jan sa-i ofere prietenia lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Poate ca de acolo, de sus, Dumnezeu isi va pleca din nou privirea asupra bietului catel.

##VIDEO136653##