Si-au facut zeci de operatii estetice ca sa fie IDENTICE! Ce crezi ca se intampla cand iubitul celei din stanga vrea sa faca SEX?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 13:25

Desi pare gresit spus, fetele din imaginile alaturate sunt supranumite cele mai identice gemene din lume, deoarece nici macar un calculator nu le mai poate deosebi.

Anna si Lucy DeCinque au cheltuit peste 130.000 de lire sterline pe o serie de operatii estetice pentru a arata exact la fel: tinerele si-au modificat buzele, si-au implantat sprancene false si si-au marit sanii.

Au mers si pana in punctul in care fac aceleasi exercitii fizice si consuma aceleasi tipuri de mancare, in aceleasi cantitati, pentru a imbatrani identic.

Nu s-au oprit insa aici. Pe langa aceeasi infatisare, aceleasi haine si aceeasi slujba, gemenele impart si acelasi iubit.



"Suntem amandoua, una langa alta, 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Deci este mult mai usor sa impartim acelasi iubit. Nu este deloc ciudat pentru noi, pana si in dormitor facem lucrurile in trei. El ne place pe amandoua, noua ne place de el, de ce sa complicam lucrurile?", spune tinerele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.