Vadim, atac fara precedent impotriva Oanei Zavoranu! "Am scris Spitalului 9 sa o bage in camasa de forta! Daca nu ajunge la balamuc, sigur ajunge la puscarie!"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Corneliu Vadim Tudor a facut azi un anunt fara precedent catre jurnalisti.

Prin intermediul unui mesaj, acesta a anuntat ca a facut o solicitare extrem de dura la adresa Spitalului Alexandru Obregia, cel cunoscut si drept Spitalul 9. Iata ce a transmis "Tribunul": "Anunt ca am solicitat in scris conducerii Spitalului 9 sa o bage in camasa de forta pe prostituata cu sange stricat Oana Zavoranu. Toti specialistii cu care am vorbit mi-au zis ca diagnosticul ei e "intre paranoia si schizofrenie".
Daca nu va ajunge la balamuc, sigur va ajunge la puscarie sau va fi linsata de polulatia revoltata"... si s-a semnat CORNELIU VADIM TUDOR.
Putin inainte da moara, "Tribunul" s-a impacat cu Marioara Zavoranu, pe patul de spital. Cei doi au dat uitarii neintelegerile dintre ei si, de dragul prieteniei ce ii leaga si a Saptamanii Luminate in care se aflau s-au pupat si s-au imbratisat, spre satisfactia amandurora.
Din acate, la scurt timp, vinerea trecuta, Marioara s-a stins din viata, dupa ce s-a luptat cu o grava problema renala timp de 3 luni la spitalul Fundeni din Capitala.
Marioara a fost inmormantata duminica seara, insa Corneliu Vadim Tudor nu a participat la funeralii, nefiind invitat.

Prin intermediul unui mesaj, acesta a anuntat ca a facut o solicitare extrem de dura la adresa Spitalului Alexandru Obregia, cel cunoscut si drept Spitalul 9.

Iata ce a transmis "Tribunul": "Anunt ca am solicitat in scris conducerii Spitalului 9 sa o bage in camasa de forta pe prostituata cu sange stricat Oana Zavoranu. Toti specialistii cu care am vorbit mi-au zis ca diagnosticul ei e "intre paranoia si schizofrenie". Daca nu va ajunge la balamuc, sigur va ajunge la puscarie sau va fi linsata de polulatia revoltata"... si s-a semnat Corneliu Vadim Tudor.

Putin inainte da moara, "Tribunul" s-a impacat cu Marioara Zavoranu, pe patul de spital. Cei doi au dat uitarii neintelegerile dintre ei si, de dragul prieteniei ce ii leaga si a Saptamanii Luminate in care se aflau s-au pupat si s-au imbratisat, spre satisfactia amandurora.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

pacate, la scurt timp, vinerea trecuta, Marioara s-a stins din viata, dupa ce s-a luptat cu o grava problema renala timp de 3 luni la spitalul Fundeni din Capitala. Marioara a fost inmormantata duminica seara, insa Corneliu Vadim Tudor nu a participat la funeralii, nefiind invitat.

(Sursa: WOWbiz)