I-a placut la puscarie! Fosta sefa DIICOT a fost placut surprinsa de conditiile din penitenciar

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 sep 2020, 13:20

Alina Bica a iesit, marti dupa-amiaza, din puscarie, dupa 5 luni de arest.

Cu zambetul pe buze, Alina Bica spune ca a fost placut surprinsa de ceea ce a gasit la penitenciarul Targsor. Bica nu parea deloc afectata de ce a trait in ultimele luni, de cand a fost arestata preventiv pentru ca ar fi primit mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat, dar si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu.

"Sunt o femeie de succes in continuare", a declarat ea jurnalistilor la iesirea din penitenciar. "Eu am ramas placut surprinsa de ceea ce am gasit aici, din perspectiva modului de organizare a penitenciarului, al organizarii", a marturisit Bica.

Procurorii o acuza pe Alina Bica de cate doua fapte de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului. Alaturi de Alina Bica, mai sunt cercetati in acest dosar Dorin si Alin Cocos, Ionut Mihailescu si fostul ministru al economiei, Adriean Videanu.

Si Dorin Cocos a reusit ieri sa iasa din inchisoare si a fost plasat in arest la domiciliu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO136687##