Mai tineti minte chinurile primei parcari laterale?  Imaginile acestea au facut furori pe Internet

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Prin ce chinuri trece un sofer pana ce-si vede masina in parcare, doar el stie! Imaginile au fost surprinse de doua femei si au facut mii de vizualizari pe Youtube.

Un sofer incearca sa parcheze un autoturism de mici dimensiuni. Spatiu, berechet!

La prima manevra, roteste volanul la maximum spre stanga, mai in spate, mai in dreapta, dar ajunge tot acolo de unde a plecat. Culmea parcarii: o masina atat de mica sa nu intre intr-un spatiu atat de mare. Perseverenta invinge si trece la a doua incercare.

Soferul repeta aceleasi manevre, in aceleasi directii. Oare nu e nimeni prin zona care sa-i sara in ajutor? Prin ce cosmar trece din cauza unei parcari, aparent banale, mai bine ar apela la un trecator.

Rasetele vin de la 2 martori, dupa voce, doua femei, care filmeaza de undeva de la inaltime scena savuroasa.

Au trecut mai bine de doua minute, dar nici acum nu a reusit sa parcheze. Oare s-a scos proba parcarii din examenul auto? Intr-un final, pasagerul din dreapta soferului nu mai rezista si coboara din masina. Nici conducatorul auto, care este o femeie, nu mai rezista, coboara si ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scena este demna de cele mai mari comedii. Priviti-le pe cele doua doamne cum privesc disperate masina si se intreaba ce sa faca.

Femeile incep sa discute, gesticuleaza spre micul autotuturism de parca el ar fi de vina Oare de ce nu vrea sa intre in parcare?! Cu mainile in aer, nervii la pamant si usile deschise, cele doua doamne privesc la orizont de parca l-ar astepta pe Fat-Frumos sa vina sa le scoata din incurcatura.

Intr-un final, soferita pare c-a gasit varianta castigatoare. Convinsa ca nici peste o saptamana n-ar reusi sa parcheze masina acolo, soferita se indreapta hotarata catre alt loc.

Nu e parcarea perfecta, dar parca e cea mai reusita.

##VIDEO136743##