Razboinica Narcisa si Beyonce de Romania au dat nas in nas... la tribunal. Uite ce a facut Guta cand s-a vazut intre ele!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Cand Guta e la mijloc intre femeile din viata lui sar scantei si plang inimioarele de atata iubire.

Am trait sa o vedem si pe-asta: femeile lui Nicolae Guta au ajuns pentru prima oara, fata-n fata la tribunal. Pe treptele judecatoriei din Cornetu, Beyonce a aparut in postura de victima. Cu ochelari negri sa o fereasca de razele soarelui si cu palarie tot neagra, cu boruri largi, tanara n-a scos un sunet.

Rivala ei de temut, Narcisa, a fost cea care a scos asul din maneca.

Dichisita si accesorizata dupa ultima moda, cu genti de mii de euro, bijuterii valoroase si haine de firma, Narcisa a venit insotia de Guta insusi. Cine sa mai inteleaga care este, de fapt, iubta lui oficiala?

Mama lui Beyonce rupe tacerea. Pentru prima oara, femeia spune tot ce are pe suflet. Toata comuna Cornetu a iesit in strada sa vada minunea. Nicolae Guta si cele doua femei care s-au luptat pentru dragostea lui au dat nas in nas dupa 8 luni.

Le intoarce, le invarte Guta pe femei si tot cade in picioare. Cu Narcisa joaca rolului barbatului protector si iubitor iar cand vine vorba de Beyonce revendica rolul de tata protector. Guta se topeste pe picioare cand isi vede fetita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se

zice ca in dragoste si razboi se iarta tot, dar nu si cand e justitia la mijloc. Acest lucru il simte si Narcisa pe pielea ei care a declarat in fata judecatorului: "Imi pare rau pentru ceea ce am facut. Niciodata nu am avut intentia sa merg la Madalina acasa si sa fur ceva. Am mers la ea doar din suferinta provocata de acest sot al meu”.

Asa telenovela cu iz de dragoste si scandal poate bate scenariul oricarui  film de pe marile ecrane.

Narcisa, femeia razboinica care e in stare de orice pentru a fi unica in viata regelui manelelor.

Urmariti un material video savuros:

##VIDEO136788##