Si-a bagat buzele intr-un borcan si a tras aerul din interior. Cand a vazut ce i s-a intamplat a avut un soc! "Ma intreb daca pot sa imi fac asta si la ochi"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:58

Clipul de mai jos a devenit viral in ultimele zile pe retelele de socializare si a strans zeci de mii de comentarii.

Din dorinta de a avea buzele mai mari, o tanara s-a gandit sa apeleze la o metoda mai putin obisnuita. Practic ea si-a bagat gura intr-un borcan si a aspirat aerul din interior timp de cateva minute.

Cand a vazut rezultatul a avut un soc. Buzele i s-au marit atat de mult incat nu si le mai putea controla si vorbea foarte greu: "Dumnezeule, nici macar nu pot sa imi mai inchid gura! Sunt atat de mari, ma intreb daca pot sa-mi fac asta si la ochi", a spus ea.



Tineri din intreaga lume au efectuat astfel de experimente ca parte a unei provocari lansata pe retelele de socializare. Foarte multi au regretat deoarece s-au ales cu dureri si cu buze extrem de umflate, iar in unele cazuri acestea nu au revenit la dimensiunea normala decat dupa cateva zile.

Voi ati face asa ceva?
##VIDEO136887##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”