Cutremurator! O asistenta a incremenit de spaima in momentul in care a intrat in salon si a vazut ce ii facea o mama bebelusului ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:58

Medicii unui spital din China au trait un adevarat soc in momentul in care s-au confruntat cu un caz iesit din comun.

Totul a pornit cand o asistenta a intrat in rezerva unei proaspete mamici si a observat cu stupoare ca femeia avea dintii inclestati in bratul propriului bebelus. Femeia practic incerca sa isi manance pruncul.

Din fericire insa atacul canibalic a fost oprit la timp si micutul a fost salvat.

"A fost socant, bratul bebelusului a fost afectat grav, sangera puternic in momentul in care asistenta a intrat in salon.

Din fericire doctorii au reusit sa gaseasca o solutie prin care sa opreasca atacul femeii. Au sedat-o si au dus pruncul intr-o locatie sigura", a declarat un purtator de cuvant al spitalului.

Proaspata mamica, in varsta de 24 de ani, traia pe strada dupa ce familia a parasit-o si a refuzat sa o ajute cu cresterea copilului. Acum autoritatile incearca sa afle ce a determinat-o sa comita gestul socant si analizeaza posibilitatea ca ea sa fie decazuta din drepturile parintesti.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”