Motivul incredibil pentru care aceasta fata a fost data afara de la liceul la care invata! Profesorii i-au spus ca atrage atentia prea mult

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 10:30

Tanara din imaginea alaturata se afla in centrul unui scandal care a starnit dezbateri aprinse in Anglia.

Poate parea incredibil, insa Emily Reay, in varsta de 17 ani, a fost data afara de la liceul la care invata din cauza parului ei. Motivul invocat de directori? Este prea aprins la culoare si atrage atentia.

Tanara s-a nascut roscata, insa in ultimii 3 ani si-a accentuat un pic culoarea parului apeland la o vopsea speciala. Desi nu i s-a reprosat nimic in toata aceasta perioada, saptamana trecuta a fost instiintata ca nu are voie sa mai participe la cursuri pana nu isi rezolva problema.



"La inceput am fost foarte suparata, am si plans. Am aceasta culoare de 3 ani de zile si pana acum nu a comentat nimeni pe seama ei. Stiu ca sunt reguli, nu avem voie sa ne vopsim parul in culori ciudate, precum albastru sau verde. Dar roscatul nu este cumva o culoare naturala?", spune Emily.

Conducerea liceului nu se lasa induplecata si isi mentine decizia de a o exclude de la cursuri pana cand aceasta isi va schimba culoarea parului.
Cine credeti ca are dreptate?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”