Găteşti uşor, eşti câştigător!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:59

Plaza România şi Bucureşti Mall pun la dispoziţia clienţilor săi amatori de gastronomie un concurs de gătit. În juriu se regăsesc personalităţi din domeniul culinar, ca Antonio Passarelli, Dan Boerescu şi bloggeriţa Isabela Dobrin.

Începând din 23 aprilie, ora 17:00, şi până pe 14 mai 2015, ora 23:59, toţi cei pasionaţi de gătit se pot înscrie la un nou concurs special, accesând platforma www.concursdegatit.ro, completând formularul de înregistrare şi încărcând obligatoriu cinci fotografii realizate în timpul  procesului de preparare a reţetei culinare favorite. În ultima poză trebuie să apară preparatul final.
Desemnarea participanţilor la preselecţie se va face pe 15 mai, în concurs rămânând 24 de concurenţi şi cinci rezerve per mall.
Urmează, pe 23 şi 24 mai, o serie de probe organizate în Plaza România şi Bucureşti Mall în care cei aflaţi în competiţie îşi vor dovedi calităţile de bucătari.
Din juriu vor face parte personalităţi din domeniul culinar, ca Antonio Passarelli, Dan Boerescu şi bloggeriţa Isabela Dobrin. La semifinalele din 30 mai, găzduite de Bucureşti Mall şi de Plaza România, juriul va acorda după fiecare probă puncte celor opt concurenţi, puncte  în funcţie de care primii patru  (doi per mall) vor trece în finala competiţiei de la Plaza România (31 mai).
Concurenţii ajunşi în semfinale şi în finală au şansa de a câştiga unul din cele trei premii oferite de către cele două centre comerciale, în valoare de 250, 500 şi 1000 de euro, dar şi unul din cele şase cursuri de calificare ca bucătar puse la dispoziţie de unul dintre pertenerii evenimentului.
Regulamentul concursului şi detalii privind programul şi premiile pot fi găsite pe www.concursdegatit.ro.

Începând din 23 aprilie, ora 17:00, şi până pe 14 mai 2015, ora 23:59, toţi cei pasionaţi de gătit se pot înscrie la un nou concurs special, accesând platforma www.concursdegatit.ro,

completând formularul de înregistrare şi încărcând obligatoriu cinci fotografii realizate în timpul  procesului de preparare a reţetei culinare favorite. În ultima poză trebuie să apară preparatul final.

Desemnarea participanţilor la preselecţie se va face pe 15 mai, în concurs rămânând 24 de concurenţi şi cinci rezerve per mall. Urmează, pe 23 şi 24 mai, o serie de probe organizate în Plaza România şi Bucureşti Mall în care cei aflaţi în competiţie îşi vor dovedi calităţile de bucătari. Din

juriu vor face parte personalităţi din domeniul culinar, ca Antonio Passarelli, Dan Boerescu şi bloggeriţa Isabela Dobrin.

La semifinalele din 30 mai, găzduite de Bucureşti Mall şi de Plaza România, juriul va acorda după fiecare probă puncte celor opt concurenţi, puncte  în funcţie de care primii patru  (doi per mall) vor trece în finala competiţiei de la Plaza România (31 mai). Concurenţii ajunşi în semfinale şi în finală au şansa de a câştiga unul din cele trei premii oferite de către cele două centre comerciale, în valoare de 250, 500 şi 1000 de euro, dar şi unul din cele şase

cursuri de calificare ca bucătar puse la dispoziţie de unul dintre pertenerii evenimentului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Regulamentul concursului şi detalii privind programul şi premiile pot fi găsite pe www.concursdegatit.ro.