Pielea ei e sensibila la orice atingere. Uite ce se intampla cand isi atinge bratul cu varful pixului!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:03

Louise Sara este o tanara care a realizat, in copilarie, ca pielea ei nu era ca a celorlalti copii.

Louise Sara este o tanara care a realizat, in copilarie, ca pielea ei nu era ca a celorlalti copii. De fiecare data cand scria ceva pe brat, literele apareau de parca nu era cerneala. Nu e periculos, dar pielea se inflameaza si devine iritata. Aceasta caracteristica a pielii nu e nici pe departe atat de rara pe cum ati crede.
Numele acestei proprietati a pielii este dermatografie.
De obicei, doctorii nu recomanda un tratament anume daca simptomele nu sunt invazive. In comentariile  clipului de mai jos, o persoana a povestit cum s-a trezit cu jumatate de fata inflamata dupa ce a pus capul pe banca in clasa.
Iata cum se manifesta dermatografia:

De fiecare data cand Louise scria ceva pe brat, literele apareau in relief. Fenomenul nu e periculos, dar pielea se inflameaza si devine iritata.

Numele acestei proprietati a pielii este dermatografie. Aceasta caracteristica a pielii nu e nici pe departe atat de rara pe cum ati crede.

De obicei, doctorii nu recomanda un tratament anume daca simptomele nu sunt invazive. In comentariile clipului de mai jos, o persoana a povestit cum s-a trezit cu jumatate de fata inflamata dupa ce a pus capul pe banca in clasa.

Iata cum se manifesta dermatografia:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO136992##