Senzational! Ioana Tufaru e gravida! Vezi cum a decurs primul ei control la ginecolog

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Ioana Tufaru este gravida in cateva saptamani! Bruneta este foarte fericita ca va deveni mamica.

Ioana Tufaru si iubitul ei, Ionut, vor deveni parinti. Fiica Andei Calugareanu a ramas gravida si va deveni mamica. Bruneta a facut testul de sarcina dupa ce i-a intarziat ciclul si acesta a iesit pozitiv.
Ioana a mers in vizita si la medic. Ea a aflat ca este insarcina in aproape 6 saptamani.
"E o sarcina cu un pic de risc fiindca uterul este fibramotos si trebuie un tratament de sustinere.
Fara baie in cada, grija ce mananci, sa nu ridici greutati, sa nu faci mult efort", a spus medicul.
"Daca va fi fetita mi-ar placea sa se numeasca Larisa Alexandra Gabriela si daca e baiat Luca Andrei Gabriel. Trei nume sa aiba de unde sa aleaga. Eu as vrea sa fac o cezariana fiindca imi e frica de nastere. Va fi primul Craciun cu bebe", a spus Ioana Tufaru.
Problemele se tin lant insa de Ioana si iubitul ei, Ionut. Tata socru i-a data afara din casa si acum cei doi viitori parinti nu au unde sa locuiasca.

Ioana Tufaru si iubitul ei, Ionut, vor deveni parinti. Fiica Andei Calugareanu a ramas gravida si va deveni mamica. Bruneta a facut un testul de sarcina iar rezultatul a fost pozitiv. Ioana a mers deja la un medic ginecolog, de la care a aflat ca este insarcina in aproape 6 saptamani.

"E o sarcina cu un pic de risc fiindca uterul este fibramotos si trebuie un tratament de sustinere. Fara baie in cada, grija ce mananci, sa nu ridici greutati, sa nu faci mult efort", a spus medicul.

##VIDEO137019##

"Daca va fi fetita mi-ar placea sa se numeasca Larisa Alexandra Gabriela si daca e baiat Luca Andrei Gabriel. Trei nume sa aiba de unde sa aleaga.

Eu as vrea sa fac o cezariana fiindca imi e frica de nastere. Va fi primul Craciun cu bebe", a spus Ioana Tufaru.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Problemele se tin lant insa de Ioana si iubitul ei, Ionut.

Tata socru i-a data afara din casa si acum cei doi viitori parinti nu au unde sa locuiasca.