Nu mai au liniste nici in morminte! Pamantul in care isi dormeau somnul de veci se surpa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 08:05

Rudele n-au ce face. Isi dezgroapa mortii intrebandu-se ce blestem naprasnic a cazut asupra lor.

Macabru si dureros: nu mai au unde sa isi planga mortii! Cimitirul din Buda este inghitit de alunecarile de teren. Nici bine nu si-au ingropati mortii ca trebuie sa ii stramute!

Nu vor sa riste sa nu mai poata sa le aprinda niciodata o lumanare. In fiecare zi, cele doua batrane merg sa verifice daca mormintele mai sunt la locul lor.  Viceprimarul comunei Buda a cerut ajutorul autoritatilor.

Alunecarile de teren le fura, de la an la an, din ce in ce mai mult teren.

Nu doar cimitirul este in pericol, afirma edilul: „nu este vorba doar de aceasta zona, ci si de drumul judetean.(…) Mai este si o alta problema. In afara de cimitir mai este si casa de aici.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Solutia,

pana cand malurile vor fi consolidate, este una singura dupa cum o vede parintele din comuna: „va pot spune ca preot paroh ca este o situatie unica la noi in zona.  Biserica are un protocol cu cei de la Sanepid de a se desfasura aceasta stramurare fara a mai cere voie.”