Fosti infractori, dornici sa apara la show-uri de televiziune!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:09

Mai ceva ca mustele la miere se inghesuie cei certati cu legea in fata camerelor de luat vederi.

Cel mai recent exemplu este un concurent la un show televizat. A fost arestat pentru 30 de zile sub acuzatia ca ar fi pus la cale o frauda bancara uriasa.

Descrierea iubitei lui Bogdan Ghiceanu, fost fotbalist, actualemente participant la un reality show si cercetat penal, nu se potriveste cu cea pe care i-o fac procurorii DIICOT. Ei il acuza ca ar fi facut parte dintr-un grup infractional care ar fi furat din bancomate din intreaga lume peste 12 milioane de euro.

Procurorii spun ca tanarul ar fi fost folosit drept „sageata”, in limbajul infractorilor: omul platit sa retraga bani din bancomate pe comisioane derizorii. Desi faptele ar fi fost comise inainte de emisiunea la care s-a inscris, asta nu l-a oprit pe fostul fotbalist sa-si doreasca celebritatea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alaturi

de iubita lui, participa la un reality show unde trebuie sa i se testeze fidelitea. Bogdan Ghiceanu nu este tot atat de celebru ca Andrei Grigoriu, fost participant la un concurs de talente. Publicul il credita cu toata simpatia pana sa-i afle adevarata poveste de viata. Una era realitatea, alta prezentarea lui.

Andrei a fost condamnat pentru complicitate la omor. Asta, insa, nu l-a oprit sa vrea sa devina celebru.

A fost deconspirat chiar de mama victimei sale. In urma ivestigatiilor publicate de site-ul wowbiz.ro si Stirile Kanal D, Andrei a fost exclus din emisiunea de talente.