CAT TE COSTA? Cum putem evita cele mai periculoase situatii din trafic pentru a face economii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:09

Piesele de schimb, manopera in atelierele auto si politele RCA au un lucru in comun: preturi din ce in ce mai mari.

Un accident usor, o aripa indoita: ce sa-i faci, se mai intampla! Totusi, reparatiile, chiar si in cazul unui accident minor iti lasa o gaura uriasa in portofel. Prin urmare, cred ca este indicat sa aflam cum ne putem proteja de probleme in urmatoarea ecuatie: sofer, autoturism plus o strada plina de pericole.

Carosabilul e umed dupa o ploaie de scurta durata. In curba, autoturismul e greu de controlat.

O situatie intalnita des. Daca aceasta masina iese in decor, atunci pagubele vor fi de mii de euro.

Niciodata nu va grabiti sa evitati obstacolul cu orice pret. Puteti ajunge pe contrasens! Priviti aceasta imagine. Mainile se misca rapid, iar masina revine imediat pe trasa normala. Asta doar daca observati din timp problema aparuta pe drum.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O

groapa lovita in plin, la viteza mare, poate distruge janta, cauciucul sau alte elemente de directie. O suta, doua de euro cele mai ieftine reparatii. Cum procedam?

Intotdeauna analizati cu grija fiecare situatie de pe drum! Suna complicat? Nu-i chiar asa: „daca suntem atenti, in conditii normale de trafic si constientizam tot ce se intampla in jurul nostru, dar fara a avea atentie distributiva, cu atat mai mult la pasagerii din masina, sunt convins ca vom trece aceste situatii cu brio.”

In primul rand, familia dumneavoastra este in siguranta. In plus, evitati cheltuiala unor reparatii neprevazute.