Credeau ca vor avea o nunta de vis, insa au inceput sa planga cand au taiat tortul si au vazut ce avea in interior! "Ne-a distrus evenimentul, ne-am facut de ras!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:11

Tinerii din imaginile alaturate au vrut sa aiba o nunta de vis, insa un detaliu le-a transformat marele eveniment intr-un cosmar.

In ziua cea mare, Rachael Goodman, in varsta de 18 ani, si Chris, in varsta de 24 de ani, s-au simtit excelent pana cand a venit momentul taierii tortului. Initial nu au reusit sa il sectioneze, motiv pentru care i-au lasat pe ospatari sa se ocupe la bucatarie de acest lucru.

Dupa cateva minute insa managerul a chemat-o pe mireasa si i-a aratat un lucru care a lasat-o fara cuvinte: tortul era mucegait in interior.



"Prima parte a zilei a fost fantastica, dar dupa ce am vazut tortul mucegait totul s-a schimbat. Am inceput sa plang si nu puteam sa ma opresc. Mi-a fost rusine fata de invitati, ma simteam stanjenita. Trebuia sa ma concentrez si sa fiu in continuare o gazda buna, insa pur si simplu nu reuseam. Nunta mea era distrusa", a spus Rachael.

Dupa nunta ea a contactat magazinul de la care cumparase tortul pentru a cere explicatii.
Proprietarul si-a cerut scuze si s-a oferit sa le returneze banii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.