Ea este femeia care ajunsese sa bea 24 de doze de energizant pe zi! E incredibil ce efect avea bautura asupra corpului ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:11

La prima vedere, femeia din imaginile alaturate pare normala. A avut insa o dependenta care i-a pus viata in pericol.

Sarah Weatherill, acum in varsta de 31 de ani, ajunsese sa consume nu mai putin de 24 de doze de energizant pentru a combate stress-ul si oboseala. Totul a inceput in 2009, cand femeia a decis sa devina avocat.

S-a apucat sa studieze si a ales sa suplineasca lipsa somnului consumand acest tip de bautura. In 2010 obiceiul ei nesanatos a atins punctul maxim. Impartindu-si viata intre examenele grele si familia de acasa, ea a devenit dependenta de energizante.



"Nu dormeam noptile pentru ca nu aveam timp si ma foloseam de energizante pentru a sta treaza. Ajunsesem in punctul in care nu mai puteam sa functionez fara ele", marturiseste Sarah.

Starea ei de sanatate incepuse sa se deterioreze, iar medicul de familie chiar a avertizat-o ca inima ii putea ceda in orice moment. "Tremuram din senin si aveam palpitatii, eram mereu foarte agitata", spune femeia.


Dependenta ei avea si un impact financiar destul de serios, Sarah ajunsese sa cheltuie 150 de euro pe saptamana pe astfel de bauturi. In cele din urma a realizat ca are o problema grava si a cautat ajutor.

In mod surprinzator, nu a reusit sa scape de acest obicei decat dupa o serie de sedinte de hipnoza.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”