Asemenea triluri nu ati mai auzit niciodata! Faceti cunostinta cu rapsodul Constantin London

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 08:20

Un astfel de artist mai rar ati putut vedea. Pregatiti-va sa-l aplaudati pe rapsodul cu par rosu ca focul imbracat in mantia lui Zorro.

Credeati ca va aparea cineva in prim- plan care il va detrona pe Cristi din Banat? Barbatul care canta in mare inconjurat de petale de trandafiri?

Ei bine, aflati ca exista Constantin London. Un baiat din popor care face valuri in capitala Marii Britanii cu muzica lui. Imbracat intr-o  mantie verde precum Zorro,  camasa mov si cravata albastra cu dungi albe face dedicatii inedite. Cu o frizura a la Harry Potter si o chica rosie ca focul, Constantin vrajeste Anglia cu trilurile sale pe muzica populara in limba lui Shakespeare.

Fara mesaj ce-i drept, dar cu mare success.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sa nu credeti ca romanul nostru din Focsani a uitat de unde a plecat! Nicidecum.

Constantin canta cu un talent strigator la cer si in limba romana. Cine va castiga titlul de „rege” al melodiilor inedite lansate peste hotare, greu de spus. Sa fie oare Cristi din Banat? Sau Constantin London?

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.