Marea Britanie este in fiebere! Tot mai multi politisti s-au strans in jurul spitalului unde va naste ducesa Kate cel de-al doilea bebelus

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:11

Ei au verificat intreaga zona pentru a se asigura ca totul este in regula si au instalat garduri de protectie care sa ii tina la distanta pe curiosi.

Pe langa politisti, in fata spitalului si-au facut aparitia si fanii familiei regale costumati de sarbatoare, precum si multi jurnalisti.

Nasterea celui de-al doilea copil al printului William si al ducesei Kate  poate aduce economiei britanice un castig de 80 milioane de  lire sterline. Suma care poate fi mult mai mare in cazul in care nou-nascutul  va fi fetita. Atunci casele de moda vor avea de profitat in functie de alegerile tinutelor pentru micuta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Britanicii se pare ca prefera venirea pe lume a unei fetite in familia regala si au inceput pariurile in privinta numelui.

Astfel ca printre numele vehicule la casele de pariuri se numara Alice, Charlotte, Elisabeth si Diana. In cazul in care bebelusul regal va fi baiat, numele preferate de britanici sunt  James,  Arthur, Alexander sau Albert.

Printul William si ducesa Kate au deja un baiat, George,  care va implini pe 22 iulie, doi ani. Acesta este cel de-al treilea descendent al familiei regale britanice, dupa printul de Walles – Charles, bunicul sau si William, tatal sau.