Profesorii au umilit-o si au trimis-o acasa spunandu-i ca s-a imbracat prea vulgar! Fata si-a aratat rochia pe Facebook si a cerut parerea prietenilor ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:13

O tanara din Statele Unite asteapta scuze de la conducerea liceului la care a invatat dupa ce a fost umilita la un eveniment.

La balul de absolvire profesorii au apostrofat-o public, de fata cu toata lumea, si au obligat-o sa plece acasa din cauza faptului ca s-ar fi imbracat prea vulgar.

Pe numele ei Mireya Briceno, tanara a purtat o rochie albastra cu buline albe, lunga pana in pamant si cu spatele gol. Detaliul din urma se pare ca i-a deranjat pe dascali.

Fata si-a facut cunoscut cazul pe Facebook si a cerut parerea prietenilor ei referitoare la tinuta sa.



"Nu am incalcat codul vestimentar, asa cum spun ei. Este o minciuna! Rochia mea nu era provocatoare, nu mi-am expus nimic, nu am intrecut masura. Nu m-as fi suparat atat de tare daca ar fi aplicat aceasta regula pentru toata lumea! Am mai vazut acolo fete care aveau rochii cu spatele gol, dar lor nu li s-a zis nimic. M-am simtit umilita, iar evenimentul pe care l-am asteptat mult timp a fost distrus", a scris Mireya pe reteaua de socializare.


Voua vi se pare ca a intrecut masura?


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”