Gabi Cristea si Tavi Clonda, primele declaratii dupa CASATORIE: "suntem la fel de fericiti ca inainte!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Gabi Cristea si Tavi Clonda au iesit din incinta ofiterului starii civile mai fericiti ca niciodata. Cei doi radiau de bucurie in cea mai importanta zi din viata lor.

Cei doi miri au dezvaluit ca sunt la fel de fericiti ca inainte de a-si oficializa relatia, dar ca acum se simt mai impliniti si mai bucurosi deoarece le-au fost alaturi cele mai dragi persoane din viata lor.

Gabi i-a facut si o declaratie emotionanta lui Tavi spunandu-i ca isi doreste ca el sa fie alaturi de ea toata viata. Nici Tavi nu s-a lasat si i-a spus si el Gabrielei ceea ce simte pentru ea si mai ales ca vrea sa isi petreaca tot restul vietii cu ea.

"Ne bucuram foarte mult ca familia si prietenii ne-au fost alaturi, ca asta e cel mai important lucru. Si acum, ne pregatim de petrecere", a dezvaluit Tavi, foarte emotionat. Urmareste imagini emotionante de la cununia civila a celor doi in materialul video alaturat!##VIDEO137220##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”