Cazare inedita la Constanta: stiai ca poti sa iti iei o camera intr-un butoi cu bere?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 10:20

Cine nu-si doreste sa se relaxeze pe un iaht? Sau poate va visati pe o insula japoneza? Nu-i cazul sa bateti drumul pana in tari straine.

E suficient sa dati o fuga pe litoralul nostru unde proprietarii de apartamente, dar si hotelierii se intrec in oferte! Ba chiar, pe plaja s-a inventat si cazarea ,pe timp de zi, in niste butoaie imense, cu bere.

Butoaiele uriase, acoperite cu stuf, sunt asezate in mod organizat pe o plaja dintre Mamaia si Navodari.
Ideea butoaielor racoroase, pe timpul verii, le-a rasarit proprietarilor, dupa ce turistii veniti pe plaja oboseau dupa pranz si voiau sa traga un pui de somn la hotel.

„Sunt familii cu copii care inchiriaza sezlonguri  si un astfel de baldachin, iar la ora pranzului nu mai fac un drum pana la hotel, si se relaxeaza intr-unul dintre aceste butoaie.” Oferta de „cazare” pe timpul zilei a fost lansata incepand cu minivacanta de Intai Mai. Butoiul poate fi inchiriat pentru 3 zile, impreuna cu doua sezlonguri, pentru suma de 150 de lei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iar

daca pe timpul zilei, problema odihnei este rezolvata, pentru seara, proprietarul unor apartamente din statiunea Mamaia a creat locul care te duce cu gandul la insulele exotice. Apartamentul de doua camere are un dormitor cu baldachin, facut din lemn de bambus, iar livingul cu bucataria seamana mai degraba cu un bar de pe o plaja cubaneza.
Un alt apartament din statiunea Mamaia, care poate fi inchiriat in perioada minivacantei, a fost facut sa arate ca un veritabil vas de croaziera.

Daca la sfarsitul serii vreti sa adormiti cu marea in gand, puteti alege un apartament decorat in stil marinaresc. Aici, veiozele sunt imbracate in parame, iar scoicile si detaliile bleu din jur te fac sa crezi ca esti de fapt, pe un yacht. Un astfel de apartament costa in aceasta perioada in jur de 100-150 de euro pe noapte.
Iar daca vreti cazare intr-un resort de lux, cu piscina, aflati ca exista unul, inspirat din tara soarelui rasare. 

Aici, predomina verdeata, saltelele din paie de orez, pe marginea piscinei, si bauturile colorate, tot din orez.

O camera in acest resort costa 50 de euro pe noapte. Indiferent de ceea ce veti alege pentru minivacanta de Intai Mai, ati face bine sa va grabiti. Locurile sunt limitate.

 

Taguri: