A fost numit bebelusul care "s-a nascut a doua oara!" Parintii au fost ingroziti cand au aflat ce au descoperit medicii la el pe cand se afla in burta mamei

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:14

Ceea ce s-a intamplat cu bebelusul din imaginile pe care le veti putea urmari si voi, este un adevarat miracol.

Parintii bebelusului Macee McCartney au descoperit ca micuta are o tumoare desi se afla inca in pantecele mamicii. Cei doi s-au gandit la ce e mai rau cand au primit vestea.

Familia respectiva nu a stiu ce sa mai faca pentru a-si salva copilul. Parintii bebelusului stiau ca exista posibilitatea realizarii unei operatii prenatale, insa nu multe spitale erau dispuse sa faca acest lucru, fiind si foarte riscant.

In cele din urma, parintii micutei au gasit medici dispusi sa efectueze aceasta operatie la un spital din Texas.

Imaginile preluate din timpul operatiei sunt de-a dreptul uluitoare. Medicii care au realizat-o s-au asigurat ca nu se va face nici cea mai mica greseala atunci cand tumoarea va fi inlaturata.

Astazi, micuta este perfect sanatoasa si nu are pe spate decat o mica cicatrice in urma operatiei de inlaturare a tumorii.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire