I-a ascuns un lucru sotului ei, dar cand si-a desfacut mainile, barbatul a inceput sa planga! Uite ce secret i-a ascuns femeia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:14

Doug Price si sotia lui sunt casatoriti de peste 10 ani. La un moment dat, cei doi au facut un test in fata unei camere de luat vederi pentru a castiga o excursie in Aruba si de aici a pornit intreaga "aventura"...

Barbatul nu si-a dat seama ca totul este o inscenare pusa la cale de sotia lui si ca in buzunarul ei statea ascuns un test de sarcina care avea sa le schimbe viata pentru totdeauna.

Modul in care i-a dat vestea cea mare sotului ei, a fost de-a dreptul fantastic, mai ales ca de cinci ani cei doi se luptau cu problema infertilitatii! la inceput, barbatul nu prea a inteles ceea ce i-a sugerat sotia lui, fiind foarte confuz.

Dar, cand s-a prins, sotul ei nu si-a mai incaput in piele de fericire! Urmareste materialul video si vezi reactia de senzatie a barbatului atunci cand sotia lui i-a dat vestea ca e insarcinata!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”