Ducesa Kate a nascut cel de-al doilea copil! Vezi daca e fetita sau tot un baietel

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:14

In urma cu putin timp, ducesa de Cambridge a nascut cel de-al doilea copil al cuplului.

Kate a nascut in urma cu putin timp o fetita. Bebelusul a venit pe lume la ora locala 08.34 (ora 10:34, ora Romaniei) si a avut la nastere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunt publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

"Alteta Sa regala si copilul sau se simt foarte bine", a precizat Palatul Kensington.

Printul William a fost prezent la nasterea celui de-al doilea copil al sau.



Toti membrii familiei regale britanice, in frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informatii privind nasterea bebelusului.

Ducesa Catherine, in varsta de 33 de ani, a nascut in aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a nascut si pe printul George, primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, in iulie 2013.

Palatul Kensington a anuntat, sambata dimineata, ca ducesa de Cambridge a intrat in travaliu si a fost internata in maternitatea Lindo a spitalul St.
Mary din Londra. Ducesa Catherine a fost internata la ora 06:00 (ora 08:00, ora Romaniei).

Bebelusul este al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau, printul Charles, tatal sau, printul William, si fratele sau, printul George.

Atat printul William, cat si fratele sau mai mic, printul Harry, s-au nascut tot in maternitatea Lindo, o aripa privata a spitalul St. Mary din Londra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”