Horoscopul saptamanii 4 - 11 mai 2015: Iata ce ti-au pregatit astrele pentru prima saptamana din mai!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:14

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 4 – 11 mai 2015.

BERBEC

Incapatanarea ta se pare ca de aceasta data va fi productiva. Vei reusi sa te axezi pe lucrurile principale si, fiind plin de determinare, vei reusi sa obtii exat ce iti doresti. Este o saptamana foarte buna pentru afirmare personala, iar dezinvoltura si coerenta cu care vei vorbi iti va aduce exact aliatii de care aveai nevoie.
Cu sanatatea stai bine, insa e timpul sa iei in calcul un regim de viata mai sanatos.

O dieta sau chiar sa te abonezi la o sala de sport ar fi de dorit.

TAUR

Dupa o scurta pauza de la ritmul agitat cu care te-a obisnuit viata, se pare ca te reintorci in valtoarea evenimentelor. In familie te preocupa starea de sanatate a unei rude, insa trebuie sa intelegi ca evolutia unor situatii nu depinde numai si numai de tine. La locul de munca din nou esti asaltat de proiecte, termene limita, insa vei fi plin de energie si vei lucra cu mult spor.


GEMENI

Saptamana aceasta poarta inscriptionata pe ea un mare ,,nu” la toate ideile care ti-ar putea veni. Vrei sa investesti? Nu o fa! Sectorul banilor este prost aspectat si risti sa pierzi sume importante. Vrei sa incepi o poveste de iubire? Mai ai rabdare putin; timpul s-ar putea sa iti demonstreze ca persoana respectiva nu joaca cinstit. Vrei sa inchiriezi/vinzi/cumperi un apartament? In cateva zile drumurile se vor deschide si vei avea succes, insa acum, in aceasta saptamana iti recomand sa nu te grabesti pentru ca s-ar putea sa ai incurcaturi cu actele sau cu persoanele care
intermediaza tranzactia. Iti va fi testata rabdarea, este adevarat, insa daca reusesti sa iti tii impulsurile sub control vei avea numai de castigat.

RAC

Incepe o saptamana pozitiva. Ai chef de viata, de distractii, vrei sa te indragostesti si s-ar putea, pe ansamblu, sa fii cu capul in nori. Ai grija totusi sa iti indeplinesti indatoririle de la locul de munca, pentru ca sefii sunt cu ochii pe tine.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”