Un barbat simtea numai repulsie fata de fetita pe care sotia lui o nascuse: motivul este de-a dreptul SOCANT!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 aug 2021, 12:50

Heath White a fost intotdeauna un perfectionist. Agent special FBI si concurent la diferite maratoane nu concepea ca ceva din jurul sau sa nu fie perfect.

Dupa ce a castigat o bursa in Louisiana, Heath s-a inscris la Drept. Dupa ce a studiat un semestru, el a fost recrutat pentru un program dedicat formarii pilotilor pentru Air Force One. Dupa ce a absolvit primul acest program, Heath s-a hotarat sa isi ceara de nevasta fata visurilor lui.

Dupa ce Heath a aflat ca sotia lui este insarcinata cu cel de-al doilea copil, nu isi mai incapea in piele de fericire.

Dar, la scurt timp, medicul le-a dat celor doi o veste devastatoare. Fetita se va naste cu sindromul Down. Procesele de constiinta ale lui Heath abia acum incepeau. El se gandea ce o sa zica lumea, ce ar fi putut produce acest dezechilibru sau ce nu era in ordine in organismul lui. Heath nici nu vroia sa se uite la fetita lui si la inceput nici nu cncepuse ca sotia lui sa o nasca.


Beblusa s-a nascut la termen, insa tatal ei nu se putea impaca cu ideea ca ea sa se fi nascut cu acest sindrom. Cateva luni bune nu a mai putut fi apt de nimic. Nici macar nu mai alerga la maratoane. Insa, intr-o noapte, cand isi tinea fetita in brate si a vazut-o razand, ceva s-a schimbat in sufletul lui. El si-a dat seama ca se inselase pana atunci si ca fetita lui este ca oricare alt copil.
Apoi, barbatul s-a cait pentru egoismul si pentru lipsa lui de implicare si de atunci, a inceput sa arate cat de mult isi iubeste copilul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: