Nu a mai suportat durerile nasterii si a cerut sa vina medicul anestezit: cand acesta a venit la ea si i-a spus ASTA, a ramas PERPLEXA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 05:45

Jena Kunkel avea contractii extrem de dureroase deoarece se apropia momentul nasterii.

Cand a vazut ca nu mai suporta durerea, ea a cerut sa vina anestezistul. De fapt, am vrut sa vina pentru ca durerile erau insuportabile, explica Jena. Cand asistentele au venit cu medicul anestezist in salonul ei, femeia nici nu l-a recunoscut.

Barbatul nu era anestezistul, ci chiar sotul ei. Pana sa se interneze, acesta i-a explicat sotiei sale ca nu poate fi alaturi de ea deoarece va pleca intr-o misiune.

Insa, el i-a facut surpriza de a fi alaturi de ea tocmai cand femeia nici nu visa la acest lucru.

Urmareste filmuletul de mai jos si vezi reactia de milioane a femeii in momentul in care isi recunoaste sotul imbracat in halat de medic!


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.