Mihaela Radulescu,  fata in fata cu "fostul" si "actualul".  N-a avut incotro si le-a facut cunostinta. Uite cum au reactionat cei doi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Iata imaginile care spun mai mult decat un milion de cuvinte.

Aceasta este intalnirea secolului: Felix Baumgartner da mana cu fostul iubit al Mihaelei, Dani. Ba mai mult, diva este cea care le face cunostinta.

Cum da ochii cu Dani Otil, Mihaela Radulescu se pupa cu el, apoi i-l prezinta pe actualul iubit. Dani, galant din fire, isi muta paharul cu apa in cealalta mana ca sa poata sa-i stranga mana austriacului. Cei doi schimba un salut barbatesc. In tot acest timp, Mihaela sta cu spatele.

Dani este cel care se intinde la vorba. Cei doi sportivi probabil ca au multe lucruri de povestit. Dani pare sa explice ceva, iar Felix il asculta cu atentie.

Scena se prelungeste, in timp ce Mihaela sta deoparte. Cand intra in conversatia dintre fostul si actualul, amandoi sunt repede captivati. Momentul odata depasit, dupa zambete schimbate, ca un adevarat gentleman, Dani ii intinde mana lui Felix, iar cei doi se saluta, din nou, puternic, barbateste.

Prezentatorul TV nu o mai pupa pe Mihaela, ci o atinge usor pe umar si se intoarce. Mihaela pleaca repede, dar Felix ramane pe loc. Pare ca este dornic sa-i explice ceva. De ce i-a fost frica, nu a scapat! Dani s-a invartit toata ziua prin cortul unde stateau toate vedetele. Spatiul era limitat iar lumea multa, insa Dani si Mihaela, chiar si la mai putin de un metru distanta, tot nu-si vorbesc.

Dani se conversa cu prietenii lui, prezentatoarea dadea interviuri. Amandoi nu si-au aruncat nici macar un salut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Spre deosebire de Felix, Mihaela nu e mai darnica nici in declaratii.

Austriacul a vorbit despre iubirea lui si nu numai. Au venit, au vorbit si cu cine au vrut si cu cine n-au vrut, dar nicio secunda n-au stat departe unul de celalalt.  Nici cei doi bodyguarzi nu s-au dezlipit de langa Mihaela si Felix. Unul dintre ei i-a carat tot timpul rucsacul Mihaelei.

Diva de la Monaco si-a adus iubitul in Romania pentru a participa la maratonul „Wings for Life”.

Evenimentul e  organizat in scop caritabil pentru tratatarea celor cu afectiuni ale coloanei vertebrale.

##VIDEO137368##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.