Citeste horoscopul complet al lunii mai! Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste, cariera si bani!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:16

Te invitam sa citesti previziunile astrologice pentru luna mai 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Chiar daca nu iti recomand sa incepi afaceri, te pot asigra ca in luna Mai casa banilor este foarte frumos aspectata. Exista predispozitia sa primesti bani, sa te bucuri de o potentiala promovare la locul de munca, sau sa ti se returneze un imprumut.

Esti foarte bine sustinut pe casa prestigiului social. Asta inseamna ca, desi esti fortat sa iei niste decizii radicale, alegerea finala pe care o vei face te va conduce catre succes si recunoastere a meritelor tale.



Punctele unde ar trebui sa acorzi mai multa atentie ar fi sectorele comunicarii si al intuitiei. Ambele vor fi profund afectate de incapatanarea si orgoliul care te vor conduce pe intreaga durata a acestei luni. Provocarea majora este sa incerci sa fii mai flexibil, mai conciliant si sa nu tii cu tot dinadinsul doar la propriile idei. Incearca sa accepti si ce au ceilalti de spus, pentru ca in acest proces vei primi informatii care te vor ajuta sa cresti si sa te dezvolti.


Taur


O buna parte a lunii Mai apartine zodiei Taurului, asa incat multe lucruri frumoase si interesante iti sunt dedicate din partea astrelor. Esti plin de energie, ai toate portile deschise, tot ce trebuie sa faci este sa iesi din letargie, sa te imbraci frumos, sa afisezi un zambet larg si sincer si sa pleci sa cuceresti lumea! Din toate punctele de vedere!

Casa strainatatii este frumos aspectata, iar asta inseamna ca taurii care isi propun sa plece peste hotare vor rezolva mult mai repede chestiunile birocratice decat isi imaginau.
Cei care lucreaza deja in strainatate pot primi oferte de lucru mai interesante, o marire salariala sau chiar o promovare.

Sectorul dragostei nu este nici el mai prejos: va puteti indragosti in lumea virtuala sau cunoaste o persoana aflata in strainatate, care sa va capteze toata atentia.

Secotrul mai prost aspectat al acestei luni este sectorul relatiei cu bancile. Nu va grabiti sa luati un imprumut, nu va grabiti sa semnati acte ipotecare, pentru ca s-ar putea sa pierdeti unele aspecte din vedere, iar pe termen lung acestea sa va impovareze mult.


Gemeni

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”