Printul William si sotia lui, ducesa Catherine, au ales numele fetitei lor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:16

Micuta printesa se va numi Charlotte Elizabeth Diana.

Cele trei nume nu au fost alese la intamplare de parintii micutei. Charlotte vine de la bunicul  ei, printul Charles, Elisabeth este chiar numele strabunicii, regina Marii Britanii, iar Diana este numele regretatei printese Diana, mama printului William.
Micuta Charlotte Elisabeth Diana este a patra in ordinea succesiunii la tron dupa bunicul ei, printul Charles, tatal ei, printul William si, in cele din urma, dupa fratele ei, printul George.

Atat mama cat si micuta se simt bine si au parasit maternitatea unde a avut loc nasterea. Inainte, bebelusul regal a fost prezentat multimii si astfel a avut parte de primele urale. Imbracata intr-o rochie alba cu flori galbene  si pantofi cu toc, ducesa Kate radia de fericire cu fetita in brate. Mai mult decat atat, arata atat de bine incat nici nu ai fi zis ca abia a nascut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cat despre micuta printesa, se pare ca Charlotte Elisabeth Diana s-a dovedit a fi mai populara decat fratiorul sau, printul George.

Nasterea sa a atras peste un  milion de mesaje pe o platforma de socializare in timp ce in urma cu doi ani, nasterea fratelui ei a strans doar 900.000 de mesaje.