Cele 69 de zile petrecute dupa gratii i-au intunecat privirea Elenei Udrea. Uite cum arata acum blonda!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:20

Pentru prima data dupa mai bine de doua luni de arest, blonda nu mai zambeste. Ba mai mult, pare speriata, mai ales dupa scrisoarea de amenintare pe care ar fi primit-o.

Putin peste doua luni. Mai exact 69 de zile. Atat a trecut de cand  Elena Udrea a fost incarcerata a doua oara si de cand nu a mai vazut soarele! Zambetul de altadata i s-a sters de pe buze si pare mai suparata ca niciodata.

La prima arestare care a tinut-o dupa gratii 6 zile, Udrea era relaxata si increzatoare, uimindu-i pana si pe gardienii care o sustineau sa nu se impiedice in tocuri atunci cand cobora din duba.

Nici ziua in care s-a reintors in arest nu avea sa ii schimbe atitudinea. Blonda nu s-a ferit sa-si arate catusele in fata ziaristilor si sa zambeasca larg, fix cand intra pe usa care o tinea totusi departe de libertate. Astazi, insa, parca cerul i-a picat in cap. Nici urma de speranta, ci mai degraba se citeau pe fata ei disperare si ingrijorare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena

Udrea a fost transferata vinerea trecuta din Arestul Politiei Centrale la inchisoarea de femei de la Targsor. Conducerea penitenciarului a decis ca Elena Udrea sa fie escortata de 4 gardieni, cu doi mai mult decat in mod obisnuit!

Masura vine dupa ce fostul ministru a primit o scrisoare de amenintare cu moartea. In scrisoarea pe care a primit-o, Elena Udrea era avertizata de un detinut ca Sile Camataru ar da 15 mii de euro pentru ca blonda sa fie intepata cu un ac infestat cu HIV.

Familia interlopului a negat cu vehementa aceasta informatie.