Pare greu de crezut, dar a murit din cauza ca a consumat prea multa guma de mestecat! Uite ce i-a facut acest obicei corpului ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 aug 2021, 23:25

Moartea subita a lui Sam Jenkins, o tanara in varsta de 19 ani din Marea Britanie, i-a socat pe toti cunoscutii si apropiatii ei.

Totul a fost cu atat mai ciudat cu cat fata parea a fi perfect sanatoasa, ea nu suferea de vreo afectiune care sa ii puna in pericol viata. Totul s-a intamplat dupa ce, intr-o zi ca oricare alta, lui Sam i s-a facut dintr-o data rau.

A fost transportata de urgenta la spital, unde medicii au descoperit ca i se umflase creierul din cauza nivelului scazut de sare, magneziu si calciu din organism.

Din nefericire doctorii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Ulterior, la o examinare post mortem, unul dintre specialisti a descoperit o posibila cauza a decesului. Se pare ca Sam avea un obicei in a consuma in exces guma, ajungand sa mestece chiar si 14 lame pe zi.

Efectul laxativ al gumei, dar si continutul ridicat de sorbitol si aspartam din compozitia ei, faceau ca tanara sa piarda substante nutritive esentiale din organismul ei, fara ca ea sa isi dea seama.


Parintii tinerei sunt inca in stare de soc si incearca acum sa demareze o campanie de constientizare a efectelor nocive pe care le poate avea consumul excesiv de guma de mestecat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”