Sa comanzi o pizza la domiciliu poate fi o adevarata aventura. Bacsisul curierului trebuie impozitat! Iata ce trebuie sa faceti in acest caz

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:21

Ce e de facut in acest caz? Ne ducem noi la firma sau vine firma la noi?

Intr-o zi de munca, foamea ori pofta te pot lovi oricand. Si ce poate fi mai simplu si mai gustos decat o pizza fierbinte adusa oriunde te-ai afla.

Totul a inceput de la seful finantelor care s-a trezit declarand ca cine pofteste sa lase bacsis de acum incolo baiatului de la pizza trebuie sa mai faca un drum. Vrei, nu vrei, trebuie sa mergi pana la sediul pizzeriei, acolo unde un alt angajat va bate pe casa bonul fiscal pentru bacsis.

O masura cel putin bizara, care a starnit confuzie, iar ministrul s-a razgandit si a venit cu cea de a doua propunere: „In situatia în care clientul doreste sa lase bacsis, acesta va fi inregistrat de cel care a livrat comanda la domiciliu in momentul în care se reîntoarce la punctul de lucru! Deci, nu este obligatia clientului!”


Domnul care ne-a adus pizza nu stia inca de noua regula a ministrului asa ca nu am vrut sa-i creem probleme.
Odata ajunsi la sediul firmei care ne-a servit, am intrat sa cerem bon pe bacsis. Poate ca data viitoate cand o sa comandati o pizza, bacsisul nu va mai fi o problema asa de mare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.