VEDETELE au socat la cel mai asteptat eveniment de moda al anului. Uite ce tinute au purtat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:22

New York! Costume Insitute Gala! Evenimentul este unul caritabil, iar o invitatie costa 25.000 de dolari. Nu-i de mirare ca toata crema de la Hollywood a semnat prezent.

Dress code-ul a fost dedicat modei asiatice. Covorul rosu s-a transformat intr-o poveste cu printi si printese din toate timpurile. Cele mai exclusiviste case de moda s-au intrecut in tinute care de care mai excentrice. Beyonce a reusit sa capteze toate privirile. Ea a aparut de bratul sotului ei  intr-o rochie foarte transparenta care avea aplicatii doar pe zonele intime, lasand in rest totul la vedere. Nici n-ai zice ca are acasa o fetita de 3 ani, nu-i asa?

Kim Kardashian a ridicat stacheta, purtand o rochie transparenta si cu spatele gol.

Noroc cu trena plina de pene, dar oare a observat-o cineva? Presa internationala chiar a analizat-o! Sa fie doar carcotasi sau chiar cele doua rochii seamana ca doua picaturi de apa? Presa internatioanala a decis. Kim o copiaza pe Beyonce. Asta da acuzatie!

Ca este mandra de posteriorul ei nu mai este un secret. J.Lo  a lasat la vedere, partial, si aceasta parte a corpului. Iar, in rest, un dragon rosu i-a imbracat trupul de zeita.

Dincolo de aceste detalii, o singura intrebare ramane- cine ar fi crezut ca moda asiatica este atat de sexy? Si oare cele trei dive au vorbit intre ele inainte sa-si aleaga rochiile?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La polul opus, Rihanna a lasat cu gura cascata

pe toata lumea cand a apasit pe covorul rosu. Nu, nu a venit dezbracata, ci mai imbracata ca oricand. Unde mai pui si trena mai lunga decat a unei mirese! Vedeta a respectat tema evenimentului mai bine ca orice alta colega de breasla. La rochia pe care a purtat-o, un designer chinez  a lucrat doi ani. Madonna, Lady Gaga sau Selena Gomez au avut de aceasta data tinute mai putin inspirate decat in alti ani, iar Miley Cyrus a incercat o goliciune glamour, insa a esuat cu brio.

Organizatorii numai ca nu au chemat pompierii pentru Sarah Jessica Parker! Coiful ei, mai rosu decat insusi covorul rosu al galei, a devenit viral pe internet, iar glumele  au venit de la sine! George si Amal Clooney au fost o aparitie numai pentru faptul ca aratau la fel de indragostiti ca atunci cand s-au casatorit. John Legend si modelul Chrisssy Teigen s-au asortat perfect.