Si-au crezut fiica moarta timp de 25 de ani. O poveste emotionanta, in exclusivitate, la stirile Kanal D!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 03:10

Disperati ca nu-i pot salva viata, parintii au dat-o in adoptie in Canada pe cand era un prunc.

Apoi, vreme de 25 de ani, au crezut-o moarta. N-au uitat-o, insa, niciodata. I-au aprins lumanari si au dat de pomana pentru sufletul ei. Dumnezeu i-a rasplatit, insa, cu o minune. Fetita pe care o credeau pierduta ii cauta cu disperare. O poveste emotionanta, in exclusivitate, acum la stirile Kanal D!

"Te rugam sa nu ne condamni pentru ca nu te-am tinut langa noi! Draga mea, sa nu crezi ca nu ne pare rau ca te-am dat!”

Sunt franturi din scrisoarea pe care ani buni, Ashley, nascuta Irina Maria in Craiova, a strans-o la piept, impreuna cu

fotografia primita ca pe cel mai de pret talisman. De cand mama ei adoptiva i-a dat-o in urma cu 3 ani, tanara nu s-a mai dezlipit de ea. Cu toate ca avea si varianta tradusa, a sorbit zilnic cu privirea doar randurile asternute in limba pe care niciodata nu a vorbit-o, dar a simtit-o ca parte din ea.

Iar cand a implinit 12 ani, a inceput cautarile. La scurta vreme dupa ce scrisoarea si fotografia alb-negru ale unor rude de-ale lui Ashley au aparut in presa de la noi, a fost gasita si familia fetei.

In Goiesti, judetul Dolj, are o mama, un frate si o sora care au inlemnit cand au vazut-o. Dupa 24 de ani, fiica pe care o credeau moarta, i-a privit in ochi si le-a vorbit.

Coplesita de emotia revederii, lacrimile au curs necontenit pe obrajii mamei. Tulburatoarea poveste a micutei Ashley a inceput de cand avea doar trei saptamani. Suferea de distrofie si avea probleme cardiace, iar doctorii de aici nu i-au dat mult de trait.

Directorul spitalului i-a spus mamei ca mai bine ar da-o spre adoptie in Canada unde putea avea sanse de supravietuire. La cinci luni distanta, Irina Maria pleca peste mari si tari cu noua familie cu care mama naturala a mai tinut legatura doar cateva saptamani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stiind

ca Irina este grav bolnava, a banuit ca a murit. Sapte ani i-a facut pomeni, iar lumanari i-a aprins de fiecare data cand a fost la biserica. Numai ca, undeva, in sufletul ei, a simtit ca fata nu i s-a stins.

Fiica lui Ashley are sase luni. Tot atatea cate avea si ea cand a fost data spre adoptie. Iar emotionanta revedere care a avut loc astazi s-a petrecut chiar de ziua fratelui ei.

Ani la rand, Dragos a tinut in portofel singura fotografie a Irinei Maria.

Mai mult, cu o saptamana inainte sa afle ca sora lui e in viata, a ratacit fotografia. Dar, acum nu se mai necajeste. A vazut-o cu ochii lui, iar la un moment dat, spera sa o vada si in carne si oase.

In Canada, Ashley este militar in Air Force, asemenea parintilor adoptivi si sotului sau.

Este fericita si stie ca daca familia nu ar fi dat-o, nu ar fi avut nimic din ce are acum. Tanara vrea ca anul viitor sa-si stranga in brate familia din Romania. Iar cel mai probabil, va veni de ziua mamei.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.