Pastilele de slabit au distrus-o! Uite cum arata o tanara de 21 de ani dupa ce a vrut sa aiba talie de fotomodel

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 03:05

O tanara anorexica a ajuns sa cantareasca doar 25 de kilograme dupa ce a devenit dependenta de pastilele de slabit. Tabletele pe care le lua constant aproape ca au omorat-o.

Amber Girling, in varsta de 21 de ani, a vrut sa impartaseasca public experianta prin care a trecut. Ea s-a hotarat sa faca acest lucru dupa ce a vazut cum a murit tanara Eloise Parry, in varsta tot de 21 de ani care a luat o supradoza de pastile de slabit in mod accidental. Presa a publicat numeroase articole pe aceasta tema si s-a spus la data respectiva ca acele pastile i-au provocat tinerei arsuri atat de grave in interiorul organismului incat medicii nu au mai putut sa o salveze.



La varsta de 17 ani, Amber era o adolescenta cu forme, iar colegele de clasa incepusera sa rada de ea din cauza greutatii. Atunci, tanara s-a hotarat sa inceapa un program de slabit cu ajutorul dietelor si sportului. Acestea nu au dat rezultate si a inceput sa apeleze la pastilele de slabit. Asa a ajuns sa consume cam 200 de calorii pe zi, iar pe saptamana lua 90 de pastile de slabit de diferite tipuri, comandate de pe internet.


Efectele negative nu au intarziat sa apara si Amber a inceput sa aiba dureri ingrozitoare de stomac, iar pielea i se ingalbenise.

Alarmata, sora ei a dus-o de urgenta la spital unde medicii au constatat ca este anorexica sic a viata ii este pusa in pericol. Ea a stat internata in clinica aproape cinci lui si dupa ce a iesit de acolo nu s-a mai atins niciodata de pastilele de slabit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”