A starnit un adevarat razboi pe Facebook dupa ce a spus ca aceasta este cea mai urata mireasa pe care a vazut-o vreodata! Sunteti de acord?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:23

Imaginea alaturata a fost postata pe Facebook de un fotograf si a starnit controverse puternice.

Barbatul, care a fost angajat de un cuplu pentru a surprinde in imagini cununia lor, a lasat in dreptul pozei un comentariu total nepotrivit: "Aceasta este cea mai urata mireasa pe care am fotografiat-o vreodata. Ar trebui sa i se spuna Bridezilla".

Reactiile nu au intarziat sa apara, iar majoritatea celor care au citit cele scrise de el l-au apostrofat. Totul este cu atat mai ciudat cu cat postarea a aparut dupa un mic conflict intre el si cuplul respectiv, pornit de la calitatea fotografiilor.



"Am fost dezgustata cand am citit ceea ce a postat, este inacceptabil sa ai un asemenea comportament", a spus Ashlea, mireasa din imagini, la vederea postarii.

Fotograful insa se apara si spune ca nu el a postat acel mesaj si ca cineva i-a compromis contul. Intre timp imaginea a fost stearsa. Cum comentati gestul lui?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”