Fac prapad! Mai multe tornade au lovit Statele Unite si Germania

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:24

Case spulberate, drumuri inghitite de apa- sunt imagini apocaliptice provocate de fenomenele meteo extreme din zilele acestea!

O femeie a fost pe cale sa isi piarda viata, chiar in timp ce filma o tornada!Parca este sfarsitul lumii!  Imaginile cu tornadele care invaluie totul intr-un nor imens de fum vin din nordul Germaniei, din orasul Bützow si par ireale! Tornada se propaga rapid  si da fiori celor care-o privesc.

Urgia naturii a omorat un om si a ranit alte zeci de persoane. Oamenii au privit ingroziti cum mai multe masini au fost aruncate ca niste jucarii la o distanta de aproape 100 de metri, iar acoperisurile au fost luate de vant precum niste foi de hartie.

Nici biserica, azilul si cladirea Primariei din orasul Bützow n-au scapat de tornada!

Tornada a provocat tragedii in orasul nemtesc Hamburg. Un barbat se afla in masina cu iubita sa, insarcinata, cand autoturismul le-a fost lovit de resturi aduse de rafalele de vant. Barbatul a murit, iar tanara gravida a fost grav ranita. Alte 30 de persoane din orasul Geilenkirchen au fost ranite grav de obiectele care zburau prin aer! Circulatia a fost afectata de copacii cazuti care au blocat drumurile si calea ferata.

Tornadele fac ravagii si in Statele Unite ale Americii!  Cel putin 20 de tornade au afectat, ieri, 3 state americane. Este vorba despre Kansas, Oklahoma si Nebraska. Furtunile violente au lovit si ele! Zeci de case au fost  devastate. Cea mai afectata zona este Oklahoma.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

Texas si pana in Nebraska au fost lansate alerte meteorologice, iar cele 9 milioane de oameni care traiesc in aceasta zona sunt inspaimantati. Meteorologii anuntau tornada dupa tornada! Unii au fost  surprinsi de tornada chiar in timp ce se aflau la volan. Imaginile sunt inspaimantatoare! Doar o minune i-a scapat de furia tornadei!

Aeroportul din Oklahoma City a fost evacuat in doua randuri din cauza furtunilor violente. Sunt locuinte devastate, altele care au ramas fara curent electric, iar multe drumuri au fost inghitite de ape.

 

Taguri: