Era OBSEDAT de aspectul sau si si-a implantat silicon sub pectorali. Cum arata acum, dupa operatia-DEZASTRU

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 01:35

Un barbat a ramas cu pieptul deformat dupa ce o operatie de chirurgie estetica s-a transformat intr-un dezastru.

Slim Bret a visat la un piept cu muschi pectorali impunatori dar, dupa ce a trecut prin sala de operatie, s-a ales cu doi "sani" lasati.
Barbatul, divortat, si-a facut operatia pentru a-i mari increderea in sine, dar s-a ales cu dureri groaznice, dupa ce pectoralul drept s-a infectat si s-a umflat, ajungand de 3 ori mai mare decat cel stang.
"Divortasem recent si aveam o parere proasta despre mine, asa ca am decis sa imi fac implanturile.
Viata mea s-a schimbat dramatic. Ma simteam bine in pielea mea. Era ca un vis care devine realitate", a declarat el despre momentele de dupa operatie.
Din pacate, visul sau nu a tinut mult, transformandu-se intr-un cosmar. O infectie grava a facut ca implantul drept sa se ridice iar singura solutie a fost eliminarea acestuia, in timp ce implantul stang a ramas in corp. Astfel, Bert a ramas cu un piept inegal si inestetic.
Implanturile pentru femei sunt pungi de lichid care trebuie sa aiba consistenta unui tesut moale, in timp ce implanturile de pectorali trebuie sa fie asemanatoare tesutului musculos, motiv pentru care sunt fabricate din bucati de silicon flexibil. Complicatiile sunt mult mai dese si mai grave in cazul barbatilor.
Acum, la patru ani de la dezastru, Slim a hotarat sa isi elimine si celalalt implant, insa asta nu ii va reda pieptul  de dinainte.
In cei patru ani, o parte din tesutul muscular din pectoralul stang s-a deformat sub presiunea implantului, asa ca barbatul are o singura sansa pentru a-si dobandi pectoralii mult-visati: prin munca fizica, la sala de forta.

Slim Bret a visat la un piept cu muschi pectorali impunatori dar, dupa ce a trecut prin sala de operatie, s-a ales cu doi "sani" lasati.

Barbatul, divortat, si-a facut operatia pentru a-i mari increderea in sine, dar s-a ales cu dureri groaznice, dupa ce pectoralul drept s-a infectat si s-a umflat, ajungand de 3 ori mai mare decat cel stang.


"Divortasem recent si aveam o parere proasta despre mine, asa ca am decis sa imi fac implanturile. Viata mea s-a schimbat dramatic. Ma simteam bine in pielea mea. Era ca un vis care devine realitate", a declarat el despre momentele de dupa operatie.

Din pacate, visul sau nu a tinut mult, transformandu-se intr-un cosmar. O infectie grava a facut ca implantul drept sa se ridice iar singura solutie a fost eliminarea acestuia, in timp ce implantul stang a ramas in corp.

Astfel, Bert a ramas cu un piept inegal si inestetic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Implanturile pentru femei sunt pungi de lichid care trebuie sa aiba consistenta unui tesut moale, in timp ce implanturile de pectorali trebuie sa fie asemanatoare tesutului musculos, motiv pentru care sunt fabricate din bucati

de silicon flexibil. Complicatiile sunt mult mai dese si mai grave in cazul barbatilor.

Acum, la patru ani de la dezastru, Slim a hotarat sa isi elimine si celalalt implant, insa asta nu ii va reda pieptul  de dinainte. In cei patru ani, o parte din tesutul muscular din pectoralul stang s-a deformat sub presiunea implantului, asa ca barbatul are o singura sansa pentru a-si dobandi pectoralii mult-visati: prin munca fizica, la sala de forta.