Dila - Rezumatul episodului 10

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Momente de tensiune maxima! Riza se zbate intre viata si moarte, impuscat de Dila!

In timp ce Riza se lupta cu moartea pe patul de spital, jandarmii investigheaza incidentul, iar Dila devine suspectul principal, dupa ce Melike le indica numele ei oamenilor legii. Afland ca Riza este in coma, Dila se hotaraste sa-l viziteze pe acesta la spital, asumandu-si toate riscurile. Insetata de razbunare, Melike pleaca spre casa familiei Barazoglu sa o ucida pe Dila.
In aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D,  puteti urmari un nou episod plin de tensiune al serialului “Dila”, cu Hatice Sendil si Ekan Petekkaya in rolurile principale.

Dupa ce asista la momentul in care Dila il impusca pe Riza, Azer o ia pe tanara aflata in stare de soc de la fata locului. Dila isi pierde cunostinta si isi revine cu greu din aceasta stare.

In timp ce Riza se lupta cu moartea pe patul de spital, jandarmii investigheaza incidentul, iar Dila devine suspectul principal, dupa ce Melike le indica numele ei oamenilor legii.

Afland ca Riza este in coma, Dila se hotaraste sa-l viziteze pe acesta la spital, asumandu-si toate riscurile. Insetata de razbunare, Melike pleaca spre casa familiei Barazoglu sa o ucida pe Dila.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

In

aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D,  puteti urmari un nou episod plin de tensiune al serialului “Dila”, cu Hatice Sendil si Ekan Petekkaya in rolurile principale.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.