Scandaluri fara numar! Beyonce de Romania a ajuns la cutite cu cea care i-a fost cea mai buna prietena!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 aug 2021, 16:10

Vezi ce acuze dure isi arunca Madalina si Denisa Despa: "ar trebui sa-ti fie rusine"

Beyonce de Romania sare din scandal in scandal. Nici bine nu s-au linistit apele cu Dani, Printul Banatului, ca un alt razboi monstru a inceput. De aceasta data protagonistii sunt Madalina, Denisa, moasa fetitei sale, si Ibrahim.
Beyonce de Romania si nasa fetitei sale, Denisa, au ajuns la cutite din cauza unui "macho-turc". Se pare ca Ibrahim a jucat la doua capete, iar cele care au avut de suferit au fost Madalina Dumitriu si Denisa Despa care de la bune prietene au ajuns sa nu se mai suporte.
Denisa Despa sustine ca Madalina a fost cea care a intervenit in relatia pe care o avea cu Ibrahim. Mai mult decat atat, blonda declara ca Beyonce de Romania s-a comportat normal cu ea, desi pe la spate se vedea cu iubitul ei.
"Un gest de cea mai joasa speta in conditiile in care aveam grija de copilul ei ca si cum ar fi fost al meu.
Mama Madalinei este singura vinovata pentru gesturile facute de ea. O influenteaza foarte mult negativ, din pacate. Ea, in toata perioada in care se intalnea cu el se vedea si cu mine si nu avea nicio reactie iesita din comun. Ma pupa. Se purta normal. Am aflat ca ea avea o relatie de cand era si eu cu el. Madalina, ar trebui sa-ti fie rusine ca te-ai bagat peste relatia pe care eu o aveam cu acel baiat.
Un gest de neiertat", a spus Denisa Despa la Wowbiz.
ai enervata de spusele Denisei a fost Deea, nasa fetitei Madalinei. Aceasta a ridicat tonul si a spus ca atata timp cat nu a avut copii si nu a fost casatorita cu Ibrahim, nu are niciun motiv sa se supere ca Beyonce a intrat in viata lui.
"Camatareaso, nu mai fi tare in gura, iubire!", a spus nervoasa, Deea.
Lucrurile au continuat sa se aprinda in platoul Wowbiz. Deea a aruncat cu vorbe taioase la adresa Denisei.
"Hai sa ne amintim cati iubiti i-a furat Denisa Madalinei Poate te si plesnesc. Ai grija cu apa cu zaharul ca poate iti lipesc parul ala! Nu ai bani de chirie, ce se intampla? Daca o duceti la ginecolog descoperi ca e fecioara.
O ia numai in gura si in fund", a adaugat Deea.

Beyonce de Romania sare din scandal in scandal. Nici nu s-au linistit bine apele cu Dani, Printul Banatului, ca un alt razboi monstru a inceput. De aceasta data, protagonistii sunt Madalina, Denisa, moasa fetitei sale si Ibrahim.

Beyonce de Romania si nasa fetitei sale, Denisa, au ajuns la cutite din cauza unui "macho" turc. Se pare ca Ibrahim a jucat la doua capete iar cele care au avut de suferit au fost Madalina Dumitriu si Denisa Despa, care, de la bune prietene, au ajuns sa nu se

mai suporte.

Denisa Despa sustine ca Madalina a fost cea care a intervenit in relatia pe care o avea cu Ibrahim. Mai mult decat atat, blonda declara ca Beyonce de Romania s-a comportat normal cu ea, desi pe la spate se vedea cu iubitul ei.

"Un gest de cea mai joasa speta in conditiile in care aveam grija de copilul ei ca si cum ar fi fost al meu. Mama Madalinei este singura vinovata pentru gesturile facute de ea. O influenteaza foarte mult, negativ, din pacate. Ea, in toata perioada in care se intalnea cu el, se vedea si cu mine si nu avea nicio reactie iesita din comun, ma pupa, se purta normal. Am aflat ca ea avea o relatie de cand eram si eu cu el.

##VIDEO137815##

Madalina, ar trebui sa-ti fie rusine ca te-ai bagat peste relatia pe care eu o aveam cu acel baiat. Un gest de neiertat", a spus Denisa Despa la Wowbiz.

Mai enervata de spusele Denisei a fost Deea, nasa fetitei Madalinei. Aceasta a ridicat tonul si a spus ca atata timp cat nu a avut copii si nu a fost casatorita cu Ibrahim, nu are niciun motiv sa se supere ca Beyonce a intrat in viata lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO137816##

"Camatareaso, nu mai fi tare in gura, iubire!", i-a spus nervoasa, Deea.

Lucrurile au continuat sa se precipite in platoul Wowbiz. Deea a aruncat cu vorbe taioase la adresa Denisei.  "Hai sa ne amintim cati iubiti i-a furat Denisa Madalinei. Poate te si plesnesc. Ai grija cu apa cu zaharul ca poate iti lipesc parul ala! Nu ai bani de chirie, ce se intampla? Daca o duceti la ginecolog descoperi ca e fecioara. O ia numai in gura si in fund", a adaugat Deea.

##VIDEO137817##

(Sursa: WOWbiz)