VIDEO. Cadoul care l-au primit i-a emotionat pana la lacrimi. Nu se asteptau sa primeasca asta dupa 50 DE ANI de casatorie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 07:29

Americanul Nick Raymond a filmat momentul emotionant in care parintii sai, Leo si Rosemary, au primit cadoul despre care credeau ca e doar un vis.

Nick a vrut sa le multumeasca parintilor sai pentru tot sprijinul pe care i l-au oferit in viata si le-a pregatit o vacanta de vis. Le-a oferit cadoul cu cateva zile inainte de ziua in care implineau 50 de ani de casatorie si a ascuns biletele intr-o cutie in care se aflau obiecte specifice insulei Hawaii, destinatia la care visau cei doi: doua ghirlande cu flori colorate.
Reactia mamei, lasata fara cuvinte, a fost vizualizata de peste 170.000
de ori, in doua zile, de utilizatorii de pe YouTube. "Fugi de aici", a exclamat Rosemary, in momentul in care a realizat care este adevaratul cadou, apoi a izbucnit in lacrimi.
Rosemary a lucrat ca secretara la o scoala timp de 20 de aniiar Leo a schimbat mai multe slujbe, pentru a-si intretine familia, dar s-a pensionat recent.
"In ultimele luni, am aflat de la ei ca Hawaii este una dintre destinatiile in care isi doresc sa mearga in vacanta", a povestit Nick.
"Mama mi-a spus ca asta nu se va intampla in viata ei, pentru ca era prea scump. Le datorez foarte multe parintilor mei si m-am gandit ca este un mod bun de a le multumi", a adaugat el.

Nick a vrut sa le multumeasca parintilor sai pentru tot sprijinul pe care i l-au oferit in viata si le-a pregatit o vacanta de vis. Le-a oferit cadoul cu cateva zile inainte de ziua in care implineau 50 de ani de casatorie si a ascuns biletele intr-o cutie in care se aflau obiecte specifice insulei Hawaii, destinatia la care visau cei

doi: doua ghirlande cu flori colorate.

Reactia mamei, lasata fara cuvinte, a fost vizualizata de peste 170.000 de ori, in doua zile, de utilizatorii de pe YouTube. "Fugi de aici", a exclamat Rosemary, in momentul in care a realizat care este adevaratul cadou, apoi a izbucnit in lacrimi.

Rosemary a lucrat ca secretara la o scoala timp de 20 de ani iar Leo a schimbat mai multe slujbe, pentru a-si intretine familia, dar s-a pensionat recent.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"In ultimele luni, am aflat de la ei ca Hawaii este una dintre destinatiile in care isi doresc sa mearga in vacanta",

a povestit Nick. "Mama mi-a spus ca asta nu se va intampla in viata ei, pentru ca era prea scump. Le datorez foarte multe parintilor mei si m-am gandit ca este un mod bun de a le multumi", a adaugat el.

##VIDEO137827##