O domnisoara a iesit la un test drive cu o masina. Motivul incredibil pentru care masina a ajuns asa

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:29

O tanara, aflata la volanul unei masini de test, a pierdut controlul autovehiculului si a ajuns cu masina intre alte doua autoturisme.

Femeia, ramasa anonima, a mers la o reprezentanta auto din Houston, Texas impreuna cu tatal ei, pentru a testa o masina. In timpul testului, ea a pierdut controlul si a "reusit" sa parcheze masina intre alte doua vehicule aflate in parcare.
Angajatii reprezentantei auto au sarit in ajutorul celor trei pasageri, care au fost scosi din masina teferi, fara nicio rana. Martorii s-au grabit sa filmeze incidentul si sa posteze imaginile online.
Ulterior, pe Internet, un barbat care sustinea ca este tatal fetei care a provocat accidentul bizar, i-a criticat dur pe cei care au preferat sa filmeze accidentul in loc sa ii ajute pe cei din masina avariata"
"Sa va fie rusine pentru lipsa de compasiune si sper ca voi sau cei apropiati sa nu fiti nevoiti niciodata sa infruntati haita retelelor sociale!"

Femeia, ramasa anonima, a mers la o reprezentanta auto din Houston, Texas impreuna cu tatal ei, pentru a testa o masina.

In timpul testului, ea a pierdut controlul si a "reusit" sa parcheze masina intre alte doua vehicule aflate in parcare.

Angajatii reprezentantei auto au sarit in ajutorul celor trei pasageri, care au fost scosi din masina teferi, fara nicio rana. Martorii s-au grabit sa filmeze incidentul si sa posteze imaginile online.

Ulterior, pe Internet, un barbat care sustinea ca este tatal fetei care a provocat accidentul bizar, i-a criticat dur pe cei care au preferat sa filmeze accidentul in loc sa ii ajute pe cei din masina avariata:  "Sa va fie rusine pentru lipsa

de compasiune si sper ca voi sau cei apropiati sa nu fiti nevoiti niciodata sa infruntati haita retelelor sociale!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”