Incredibil! Cum a venit imbracata o concurenta in emisiunea "Te vreau langa mine" Oare isi va atrage admiratori sau vor fugi mancand pamantul

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 23:15

O concurenta a venit la emisiunea Te vreau langa mine imbracata cu totul aparte. Pana si Gabi Cristea a remarcat-o si a rugat-o sa se ridice pentru a fi admirata.

Imbracata intr-o costumatie de marinar, femeia a facut un adevarat spectacol in emisiunea "Te vreau langa mine" atunci cand Gabi Cristea a rugat-o sa se ridice. O costumatie de marinar nu ar avea ce sa aiba atat de ciudat, insa doamna respectiva a tinut cu tot dinadinsul sa fie extrem de sexy, asa ca si costumatia ei a fost personalizata. Aici, ne referim la fusta extrem de scurta, bluza care mai avea putin si ii pocnea pe sani, iar coafura, cireasa de pe tort.

Cu toate acestea, femeia a primit numeroase aplauze. Sa vedem daca si barbatilor le va placea cum arata! Urmareste materialul video cu imaginile de senzatie!##VIDEO137868##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: