Femeile sunt innebunite dupa barbatii "dad bod". Trasaturile care ii fac speciali

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 23:05

Nu e nevoie sa va chinuiti sa dati jos burta de bere, domnilor. Femeile sunt atrase de barbatii care au un mic strat de grasime in jurul abdomenului.

Asta arata ca va place sa va traiti viata dar nu la extrem. Femeile prefera barbatii care sunt amuzanti si nu se concentreaza pe aspectul fizic, pentru ca sunt mai prietenosi, mai maturi si mai putin narcisisti.
"Dad bod" reprezinta un barbat care merge la sala, dar nu refuza o pizza. Bea shake-uri proteice, dar mananca si aripioare picante. Prezenta lui inspira liniste si maturitate.
Termenul "dad bod" (prescurtarea de la "dad body"- corp de tata) a devenit popular foarte rapid, desi a fost inventat in urma cu o saptamana de un
student de la Universitatea Clemson a scris un eseu pe aceasta tema in revista facultatii. Ulterior, termenul a ajuns inclusiv in prestigioasa publicatie Washington Post.
"Barbatii sunt flatati", a declarat Mackenzie Pearson, studenta care a inventat termenul. "Erau rusinati de corpul lor, dar acum au un motiv sa fie mandri. O femeie tanara a spus ca asta isi doreste", a adaugat ea.

Asta arata ca va place sa va traiti viata dar nu la extrem.

Femeile prefera barbatii care sunt amuzanti si nu se concentreaza pe aspectul fizic, pentru ca sunt mai prietenosi, mai maturi si mai putin narcisisti.

"Dad bod" reprezinta un barbat care merge la sala, dar nu refuza o pizza. Bea shake-uri proteice, dar mananca si aripioare picante. Prezenta lui inspira liniste si maturitate.

Termenul "dad bod" (prescurtarea de la "dad body"- corp de tata) a devenit popular foarte rapid, desi a fost inventat in urma cu o saptamana de un student de la Universitatea Clemson care a scris un eseu pe aceasta tema in revista facultatii.

Ulterior, articolul a strans peste 500.000 de distribuiri in social media iar termenul a ajuns inclusiv in prestigioasa publicatie Washington Post.

"Barbatii sunt flatati", a declarat Mackenzie Pearson, studenta care a inventat termenul." Erau rusinati de corpul lor, dar acum au un motiv sa fie mandri. O femeie tanara a spus ca asta isi doreste", a adaugat ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”