A doua Apocalipsa loveste Nepalul. Sunt zeci de morti si o mie o suta de raniti in urma cutremurului de astazi de 7, 3!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:34

Nu exista cuvinte care sa poata descrie dezastrul din Nepal! Acestea sunt momentele surprinse chiar in timpul producerii cutremurului.

Inca odata, haosul domneste in capitala Katmandu. Cel care filmeaza nici nu stie unde pe ce sa se concentreze. Peste tot, in jur, cad cladiri. Numai Dumnezeu stie ce e in sufetul acestor oameni loviti de doua ori de natura. Specialistii spun ca seismul din aceasta dimineata, de la ora 10. 05, ora Romaniei, a avut o magnitudine de 7,4 grade.

In aceasta scoala, copiii si profesorii ies in curte imediat ce simt cum pamantul le fuge de sub picioare.

Toata lumea striga.
Loviti a doua oara in ultima luna de cutremur, nepalezii sunt disperati. In ajutorul lor au sarit voluntari din toata lumea, inclusiv din Romania. Ionut Ursu este unul dintre ei:„e un tablou sinistru! Un tablou greu de imaginat! ”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionut ne

descrie realitatea cutremuratoare, la propriu- in mijlocul careia se afla! Iar furia naturii pare de nestavilit!
Miscarile placilor tectonice pot influenta pe termen lung intreaga geologie a pamantului,  avertizeaza specialistii. Totusi, acesta nu este motiv de ingrijorare.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.