Ele sunt superbitatile care va invita la "Nunta perfecta!"

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 21:50

De doua luni si jumatate, Laura Cosoi, Adela Popescu, Jojo, Adina Galupa si Alina Chivulescu se pregatesc de zor pentru piesa “Nunta perfecta”!

Am fost singurii care le-am facut o vizita in culise. Voi stiti ce se petrece in camaruta de la machiaj?  Actritele nu se regasesc in personajele lor, dar reusesc sa le interpreteze perfect! Jojo joaca rolul unei LESBIENE, Adela e domnisoara de onoare care a avut 100 de barbati, Adina e sora mirelui, cam sloboda la gura, Alinei ii place bautura, iar Laura Cosoi este mironosita, virgina!

Apropo de noaptea nuntii si de acest eveniment care ar trebui sa fie perfect, atat Laura Cosoi cat si Adela Popescu isi vor pune pirostriile anul acesta! Iace ce dezvaluie cele doua

actrite despre nuntile lor din viata reala!##VIDEO137919##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.